Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Patkánycsapda 40 cm, íves

Patkány élvefogó csapda
 • Patkány élvefogó csapda
 • Patkány élvefogó csapda
9 995 Ft
Méret:
40cm
Modellszám:
E-P02
Fogható fajok:
mogyorós pele
 • Élvefogó patkánycsapda 40 cm-es, rácsos, íves kivitelben. Folytonfogó, egyszerre több példány is fogható vele.

  A patkánycsapda működése

  A patkány a csapda végén található nyíláson keresztül jut be a csapdába. A csapda közepén lévő rácsra építve egy önműködő ajtó található. Amint a patkány rálép, súlya miatt az ajó billenve nyílik és a patkány a fogórekeszbe jut, majd az ajtó a ráépített ellensúlynak köszönhetően visszazár. A bejutott patkány így már nem tud kijönni a csapdából.

  A patkánycsapda kihelyezése, használata

  A csapdát egyszerűen a patkányok mozgási területére kell kihelyezni. Megfelelő csalétekkel viszonylag könnyen a csapdába csalhatók, akár már az első napon lehet fogásra számítani. A csalétket a csapda fogórekeszébe kell tenni, illeteve néhány apróbb falatot a csapda bejárati nyílásához is érdemes elhelyezni, melyek segítségével "bevezethetjük" a patkányt a csapdába.

  A patkánycsapdához használatos csalik, csalétkek

  A patkány szinte minden, számára emészthető étket elfogyaszt. Érdemes többféle csalétket kipróbálni illetve a csailkat váltogatni. Tapasztalatok szerint különösen fogós a föstölt szalonna (bőr is lehet), a füstölt kolbász és a dióbél. Ebben a csapdában a kialakítása miatt szinte bármilyen csalétket el lehet heyezni.


  Rendelhet telefonon is: +36 70 55 03 051

 • Modell
  E-P02
  Méret
  40cm
Webáruház készítés